Det var alt annet enn det på søndag

August 31st, 2014 Posted by Uncategorized No Comment yet

Gaming Industry sjokkert etter dødelig skyting på Jacksonville turnering

canada goose Etterforskerne fortsetter å lete etter ledetråder i en dødelig skyting som fant sted på en elite-videospillturnering i Jacksonville, Fla., Over helgen. Tre personer ble drept, inkludert den påståtte våpenmannen. De var alle konkurrenter på en Madden 19 fotballkonkurranse, en del av den hyper konkurransedyktige og stadig mer lukrative verden kjent som esports. NPRs Brakkton Booker rapporterer om hvordan dette nært knutte spillmiljøet reagerer. canada goose

canada goose jakke BRAKKTON BOOKER, BYLINE: Jacksonville-sheriffen Mike Williams sa i dag, så ille som skytingen var, det kunne vært mye verre. Emergency Respondents kom til scenen to minutter etter den første 911-samtalen. canada goose jakke

canada goose victoria MIKE WILLIAMS: En videoovervåkningsmateriale fra innsiden av restauranten viser tydelig at dette er en enkelt skytterhendelse, og at den mistenkte tok sitt eget liv etter å ha skutt canada goose outlet ofrene. canada goose victoria

canada goose victoria parka BOOKER: Den normalt travle Jacksonville Landing, et lokalt sted med spisesteder og shopping langs St. Johns River Waterfront, forblir stengt i dag. En dag tidligere slått en våpenmann av runder her. Florida senator Bill Nelson hevder at hans tilstand går gjennom enda en tragedie forbundet med våpen. canada goose victoria parka

canada goose jakke dame BILL NELSON: Vel, jeg mener, hvor mange flere av disse skal vi ta? Florida canada goose dunjakke hadde canada goose outlet norge sin fylling du kjenner, Pulse nattklubb, Fort Lauderdale flyplass skyting, nå dette. canada goose jakke dame

BOOKER: Han nevnte også skytingen på en Parkland, Fla., Videregående skole tidligere i år hvor 17 personer ble drept. Floridas siste tragedie utvunnet på spillestangen, kjent som GHLF. Det er et akronym for lykke til, ha det gøy. Det var alt annet enn det på søndag.

canada goose salg UIDENTIFISERT ANNONSER: Joe Rice ned sju ingenting etter den første stasjonen av Trueboy. canada canada goose i norge goose salg

canada goose herre BOOKER: I bransjen med svært konkurransedyktig spill kjent som esports, gir annonsører spill for å spille akkurat som et ekte livsspill. Denne lyden ble kringkalt live på Internett på en plattform populær blant spillere kjent som Twitch. Eli Clayton, spilleren som bruker håndtaket Trueboy, scoret bare en touchdown. Øyeblikk senere ble han skutt og drept. Så var en canada goose norge forhandler annen spiller, Taylor Robertson, som brukte håndtaket Spotmeplzz. Vi spilte ikke skuddene her, men etterpå var det kaos. canada goose herre

canada goose jakke herre BOOKER: Åtte og åtte år gamle Marquis Williams var i det opprøret. Det var første gang han kom inn i en turnering, og han ble eliminert. canada goose jakke herre

canada goose trillium MARQUIS WILLIAMS: Jeg skjønner ikke skytespillet, men vi så ham etter første skudd. Likesom han skyte inn i området der spillene ble spilt. Og da han skyte, var han tydelig med sikkerhetskopiering. canada goose canada goose billig trillium

canada goose dame BOOKER: https://www.canada-goose-jakker.com Etterforskere har kalt den påståtte skytteren som 24 år gammel David Katz. Han er en kjent konkurrent som har vunnet andre turneringer. I dag sier politimenn at Katz gikk forbi tilskuere for å målrette mot andre canada goose jakke konkurrenter før han tok sitt eget liv med en av to håndvåpen han hadde med ham. Williams, gameren som så skytespilleren, sier at han tar litt tid før han går inn i en annen turnering. canada goose dame

canada goose outlet WILLIAMS: Jeg ville gå inn i andre konkurranser, men sikkerheten må være veldig, veldig stramt, jeg mener, sikkerheten til flyplassen er stramt. canada goose importør norge canada goose outlet

BOOKER: Ideen om å øke sikkerheten ved disse hendelsene er ikke noe nytt. Rod canada goose norge Breslau er en journalist som har rapportert om esports i bedre del av to tiår.

ROD BRESLAU: Jeg vil si at følelsen i konkurransedyktige spill- og esports-fellesskapet er det, ja det trenger å være bedre sikkerhet ved disse hendelsene.

canada goose jakker dame BOOKER: Breslau sier at han håper offentligheten ikke klandrer videospill eller de canada goose jakke oslo som spiller dem av grunnene til at denne tragedien fant sted. Brakkton Booker, NPR News, Jacksonville. canada goose jakker dame

canada goose norge NPR-transkripsjoner er opprettet på en hastighetsfrist av Verb8tm, Inc., canada goose norge nettbutikk ekte en NPR-entreprenør, og produsert ved hjelp av en proprietær transkripsjonsprosess utviklet med NPR. Denne teksten kan ikke være i sin endelige form og kan bli oppdatert eller revidert i fremtiden. Nøyaktighet og tilgjengelighet kan variere canada goose norge.

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>